Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.costumase.ro.

Site-ul www.costumase.ro este operat de societatea Chromatic Art Design SRL, cu sediul in Str Cuza Voda nr 132, bl 1, sc 3, ap 44, sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/19664/11.11.2021, CUI 45206362, cod CAEN 4771 tel 0743477505, e-mail contact@costumase.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.costumase.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „utilizatori” sau „cumparatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Drepturi de autor (copyright)
Intregul continut al site-ului www.costumase.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, apartine in totalitate Chromatic Art Design SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.costumase.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.costumase.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Toate preturile afisate pe www.costumase.ro sunt in lei si contin TVA. Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila, insa pentru comenzile deja plasate preturile vor fi cele din momentul inregistrarii comenzii. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard, de accea va rugam cititi cu atentie specificatiile produsului. Culoarea produselor noastre, exact asa cum o vedeti pe www.costumase.ro, depinde de proprietatile monitorului pe care il utilizati si este posibil sa difere putin fata de culoarea reala.

Frauda 
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul www.costumase.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului www.costumase.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.costumase.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului 
Administratorul www.costumase.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.costumase.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@costumase.ro.

Comanda 

Dupa plasarea comenzii pe site trebuie sa primiti un e-mail in care se confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra in sistem. Aceasta nu este confirmare de comanda. Disponibilitatea produselor si data aproximativa a livrarii va fi confirmata telefonic, mesaj scris si/sau printr-un e-mail ulterior.

Plata

Toate preturile aferente produselor sunt cele indicate pe site si sunt finale. Preturile afisate nu includ taxele de livrare.

Ca modalitati de plata puteti alege:

cu ramburs” , veti plati cumparaturile la livrare; In cazul in care optati pentru plata ramburs exista o taxa suplimentara ce va fi inclusa automat in pretul serviciului de curierat.

prin transfer bancar” , faceti transferul contravalorii cumparaturilor in contul Chromatic Art Design SRL, dupa stabilirea finala (telefonica) a existentei in stoc si faceti dovada platii la adresa noastra de e-mail: contact@costumase.ro sau whatsapp 0743477505. Mentionam ca livrarea produselor se va face exclusiv dupa receptionarea platii in contul Chromatic Art Design SRL.

Detalii pentru Transfer Bancar:

– Cont deschis la ING Bank
– IBAN: RO76INGB0000999911960516
– Titular cont: Chromatic Art Design SRL
– CUI: 45206362

-Detalii plata: numar comanda #….. , factura seria.. , nr …

Online cu card bancar prin mobilPay (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.- „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Din motive de mentenanta, Chromatic Art Design SRL isi rezerva dreptul ca, de cate ori este nevoie, sa intrerupa acest serviciu fara a afecta platile deja inregistrate.

Politica de livrare a produselor

Livrarea produselor se face prin serviciu de curierat si se afiseaza automat in pasul de lansare a comenzii. Dupa introducerea adresei complete si corecte de livrare va fi afisat costul transportului.

Anumite produse si/sau de la o anumita valoare a comenzii pot beneficia de gratuitatea serviciului de livrare.

Politica de retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (fizic sau electronic) comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In notificare consumatorul va preciza contul bancar in care doreste retituirea contravalorii produselor, mai putin costurile de livrare tur/retur.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.costumase.ro pot fi returnate daca sunt nedeteriorate si fara urme de utilizare, cu etichetele originale, in ambalajul original nedeteriorat, acesta fiind parte a produsului.

Tariful de returnare este suportat de catre cumparator. Sumele achitate vor fi rambursate in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor returnate.

Chromatic Art Design SRL faciliteaza returnarea produselor prin preluarea acestora de la client prin contractul de curierat propriu, astfel clientul pregateste pachetul cu produsul pentru curier, Chromatic Art Design SRL trimite curierul pentru preluare, dupa ce produsul ajunge pe retur si se constata ca indeplineste conditiile de retur se va restitui suma contravalorii produsului, mai putin costurile de transport retur , 20 lei.

Adresa de returnare:

Chromatic Art Design SRL 

Adresa de retur se stabileste de comun acord cu clientul.  

Anularea comenzilor, refuzul livrarii si refuzul coletelor

Comenzile plasate prin intermediul magazinului www.costumase.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pana in momentul preluarii coletelor de catre firma de curierat.

Firma de curierat are obligatia contractuala de a incerca livrarea coletelor de doua ori. In cazul in care clientul a fost contactat de catre firma de curierat si a refuzat preluarea din alte motive decat ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislatiei in vigoare (legea comertului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008) sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoare de 30 lei pentru transportul tur-retur.

www.costumase.ro administrat de Chromatic Art Design SRL  isi rezerva dreptul de a limita cantitatile sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare. In aceste cazuri clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail, iar sumele platite in avans (transfer bancar sau plata online) vor fi returnate in contul specificat de client, in termen de maxim 14 zile.

www.costumase.ro administrat de Chromatic Art Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii  si conditiile generale precum si ale promotiilor/ofertelor speciale fara o notificare prealabila a clientului. Se vor aplica termenii si conditiile valabile in momentul finalizarii comenzii.  Recomandam sa consultati sectiunea de termeni si conditii inainte de a finaliza comanda.

In cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produsulul au fost gresit introduse in baza de date a www.costumase.ro sau afisate gresit din cauza unor erori, iar livrarea nu a fost efectuata, Chromatic Art Design SRL  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul despre eroarea aparuta.

Securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt folosite in scopul confirmarii, procesarii si livrarii comenzilor precum si informarea clientilor referitor la noutatile si promotiile magazinului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Chromatic Art Design SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata si semnata la contact@costumase.ro.

Reclamatii

Daca sunt probleme in legatura cu continutul coletului, va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Eventualele reclamatii vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Meniu
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Bine ai venit!

O parolă va fi trimisă pe adresa de email.

Already got an account?

Close

Categories