• Filtre
 • Sortare după:
 • 279 lei

  Costum Print alb-rosu William

  Costum Print alb-rosu William este ideal pentru petreceri tematice, botez, aniversari si serbare. Costumul este compus din sacou cu aplicații, pelerina, pantaloni catifea, centura si coroana din material textil. Centura se prinde cu velcro (arici). Modelul este potrivit pentru roluri de Print, Rege, Cavaler. La cerere confectionam si alte modele sau culori.

  Important: in pasul de finalizare a comenzii notati in casuta „Nota comanda” data la care aveti serbarea/evenimentul, astfel va putem informa din timp cu privire la statusul comenzii. Multumim!

  💝💝💝💝💝💝💝💝💝

 • 259 lei

  Prinț albastru Philip este ideal pentru petreceri tematice si serbare. Costumul este confecționat din tafta satinata. Costumul este compus din bluza lunga, pelerina, pantaloni si acoperitori pentru incaltaminte. Se confectioneaza pe comanda pe masurile transmise prin formularul de comanda. Modelul este potrivit pentru roluri de Print, Rege, Cavaler. La cerere confectionam si alte modele sau culori.

 • 149 lei

  Costum Crai sau Prinț – catifea este compus din bluză, centură, pantaloni și pălărie.
  Modelul centurii și al dantelei diferă în funcție de accesoriile din stoc.

  Stoc epuizat

 • 319 lei

  Prinț catifea alb-albastru Eduard este ideal pentru petreceri tematice,botez, aniversari si serbare. Costumul este confecționat din catifea. Costumul este compus din sacou cu aplicații si pantaloni. Centura se prinde cu velcro (arici) si poate fi personalizata cu initiala numelui. Pentru marimi pana la 6 luni includem si botosei asortati. Se confectioneaza pe comanda pe masurile transmise prin formularul de comanda. Modelul este potrivit pentru roluri de Print, Rege, Cavaler. La cerere confectionam si alte modele sau culori.

  Stoc epuizat

No products were found matching your selection.

Meniu
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Bine ai venit!

O parolă va fi trimisă pe adresa de email.

Already got an account?

Close

Categories